Onze assortiment

U bent bij prisma Optiek aan het juiste adres voor:

Brillen:
Enkelvoudige brillen, multifocale brillen, zonnebrillen (op sterkte) leesbrillen etc.
U wilt met uw bril niet alleen goed kunnen zien, u wilt er natuurlijk ook goed uitzien. Prisma Optiek heeft een brede collectie monturen van diverse topmerken in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons kiezen uit ruim 300 monturen. Aan de hand van uw gezicht, uw eigen smaak en voorkeuren en de benodigde sterkte van het glas zal u een montuur kunnen uitkiezen dat het beste bij u past. In 2009 zien we vooral grote opvallende kleurrijke en kunststof monturen! Maar natuurlijk kunt u bij Prisma Optiek ook terecht voor een mooie stijlvolle glasbril of een titanium montuur.
Omdat wij heldere en betaalbare prijzen hanteren, komt u bij Prisma Optiek nooit voor verrassingen te staan.Onze opticiens adviseren u graag over welk montuur het beste bij u past. Hieronder ziet u een greep uit onze monturencollectie. Voor de complete collectie, neem gerust contact met ons op.

De topglazen van Prisma Optiek:
Enkelvoudig, dubbelfocus, Multifocus (multifocaal) etc.
De glazen uit de Glascollectie van Prisma Optiek zijn er in glas en kunststof, in alle sterktes. De keuze van brillenglazen is groot. Niet alleen in de soorten enkelfocus, dubbelfocus en multifocus, maar ook in visuele mogelijkheden, materialen en uitvoeringen. Ook zullen wij u van het juiste advies voorzien omtrent de mogelijkheden, afhankelijk van uw sterkte van brillenglazen, wensen omtrent het gebruik (werk, hobby, autorijden etc.).
Zo kunt u kiezen uit een ruim aanbod van A-merk glazen. Bij Prisma Optiek geen onaangename verrassingen, maar kwaliteitsglazen voor een aantrekkelijke prijs.

Zachte contact lenzen:
Maandlenzen, daglenzen, multifocale lenzen etc.

Er zijn verschillende redenen om voor lenzen te kiezen. Of voor lenzen naast een bril.
Een breder gezichtsveld, een natuurlijke uitstraling, geen belemmering bij sport en andere activiteiten, geen beslagen glazen bij regen, geen bril die van je neus afzakt en geen hinderlijke drukplek achter de oren, ze zijn praktisch onzichtbaar voor anderen en ga zo maar door. Zachte lenzen zijn zeer geschikt voor het afwisselend dragen van lenzen en een bril. Omdat het verliesrisico van zachte lenzen niet groot is, zijn ze ook ideaal voor sporters.

Prisma Optiek heeft een breed assortiment zachte contactlenzen. Van zachte maandlenzen, daglenzen tot cylindrisch multifocale lenzen. Laat u informeren over de diverse mogelijkheden.

Handleiding hoe lenzen inzetten & uitnemen?

Inzetten
1. Was steeds je handen en droog ze af met een schone handdoek.
2. Zet de contactlens op je vingertop (rechts als je rechtshandig bent en links als je linkshandig bent)
3. Ga na of de lens niet binnenstebuiten zit of niet beschadigd is
4. Plaats de middelvinger van je hand in het midden van je onderste ooglid en houd met de       wijsvinger van je andere hand het bovenste ooglid goed vast bij de wimperimplant.
5. Blijf naar je lens kijken en zet deze voorzichtig op het gekleurde deel van je oog(pas op met nagels).
6. Laat de oogleden pas los als de lens goed op het oog zit.
7. Herhaal deze stappen met de andere lens.

Uitnemen
1. Was altijd je handen en droog ze af met een schone handdoek
2. Hou de oogleden goed open.
3. Plaats je wijsvinger op de lens, kijk licht opwaarts en schuif de lens naar beneden.
4. Pluk de lens tussen duim en wijsvinger van het oog (pas op met nagels!).
5. Herhaal deze stappen met de andere lens.

Accessoires:
Etuis, poetsdoekjes, onderhoudsvloeistoffen etc.


terug naar boven